Следвайте Гласове в  Инвазията на Русия в Украйна разкри гаснещата

...
Следвайте Гласове в  Инвазията на Русия в Украйна разкри гаснещата
Коментари Харесай

„Уолстрийт Джърнъл“: Войната в Украйна разкри гаснещата мощ на американското военно сдържане

Следвайте " Гласове " в 

" Инвазията на Русия в Украйна разкри гаснещата мощност на американското военно въздържане, факт, който прекомерно малко от нашите водачи наподобява желаят да признаят обществено. Така че е окуражаващо да чуем върховен флагман да признава заплахата по метод, който се надяваме да е началото на акция за образование на американската общност, написа в съботния си брой The Wall Street Journal в материал, показан без редакторска интервенция.
" Тази украинска рецесия, в която се намираме сега, това е единствено загрявката “, съобщи тази седмица на конференция флотски адмирал Чарлз Ричард, пълководец на Стратегическото командване на Съединени американски щати. " Големият (удар) идва. И няма да мине доста време, преди да бъдем тествани по способи, по които не сме били тествани от " от дълго време “.

Колко неприятно е ситуацията. Е, адмиралът споделя: " Според моята оценка за равнището ни на въздържане против Китай, корабът потъва постепенно. Потъва постепенно, само че потъва, защото всъщност те вкарват качества на полето по-бързо от нас. “ Бавното поглъщане надали е разтуха. Тъй като " тези криви не престават “, няма да има значение " какъв брой положителни са нашите командири или какъв брой положителни са машините ни – няма да имаме задоволително от тях. И това е доста кратковременен проблем “.
Обърнете внимание на този модификатор " кратковременен “. Това е по-неотложна накърнимост, в сравнение с множеството от политическата класа желаят да признаят.
Адмирал Ричард отбелязва, че Америка резервира преимуществото си в подводниците – " може би единственото същинско асиметрично преимущество, което към момента имаме “ – само че даже това може да ерозира, в случай че Америка не набере темпото, " като да поправяме проблемите си с поддръжката, да стартираме ново строителство “. Изграждането на три бързо атакуващи подводници от клас Вирджиния годишно би било положително начало.

Новината от предходната година, че Китай е тествал хиперзвукова ракета, която е прелетяла към света и се е приземила вкъщи, трябваше да провокира повече паники, в сравнение с имаше. Това значи, че Китай може да изложи на риск всеки град или оборудване в Съединени американски щати и може би без да бъде открит. Фактът, че пробата изненада Съединени американски щати и че надмина хиперзвуковите качества на Америка, го прави още по-лош. Как загубихме хиперзвуковата конкуренция с Китай и Русия заслужава чуване в Конгреса.
" Ние знаехме по какъв начин да се движим бързо и загубихме изкуството на това “, добави адмиралът. Военните приказват " за това по какъв начин ще смекчим хипотетичния си възможен крах “ да сложим нови балистични подводници, бомбардировачи или оръжия с огромен обхват, вместо да извърнат въпроса, с цел да попитат: " Какво ще е належащо? Пари ли? Хора ли? Имате ли потребност от престижи? “ Ето " по какъв начин стигнахме до Луната до 1969 година "
Обучението на обществеността по отношение на слабостите на армията на Съединени американски щати крие риск от поощряване на съперниците да ги експлоатират. Но по-големият риск през днешния ден е да се прегърбвате напред в сляпо блаженство, до момента в който Китай не нахлуе в Тайван или предприеме някакво друго деяние, което накърнява ползите или съдружниците на Съединени американски щати, тъй като Пекин счита, че Съединени американски щати не могат да създадат нищо по въпроса.
 
Източник: Агенция " Фокус "
 
 
 
 
05 Ное 202280503 Ное 2022278003 Ное 2022142931 Окт 2022349430 Окт 2022870529 Окт 20222977КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022119919 Окт 202266821 Окт 2022127624 Sep 20222439
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР